Ana Sayfa Yazarlar 15.06.2024 1217 Görüntüleme

Aktüel Ada sahibi , Gazeteci , Yazar

MASKELER DÜŞTÜ

Kuşadası İYİ Parti’de yaşananlar adeta ders niteliğinde…

Bence üniversitelerin SİYASET BİLİMİ bölümlerinde okutulmalı.

31 Mart yerel seçimlerinde beklenmedik bir oy alan İYİ Parti’de erken hesaplaşma yaşanıyor.

Genel Seçimlerde yüzde 13.4 oy alan İYİ Parti, yerel seçimlerde yüzde 37.6 oy aldı.

Oylarını üç katı oranında artıran Kuşadası İYİ Parti’de partinin oylarını artıran, buna değerli katkılarda bulunan Kuşadası İyi Parti İlçe Başkanı Müge Başakçı dün tepeden inme kararla görevinden alındı. Yerine 31 MART YEREL SEÇİMLERİNDE İYİ Parti Kuşadası Belediye Başkan adayı olan Av.Behçet Alp atandı…Behçet Alp için kapı kapı çalışan Müge Başakçı için zor bir durum. O da tepkisini partisinden istifa ederek gösterdi.

Dün Müge Başakçı ile konuştum. Behçet Alp’i arkadan dolanmakla suçluyor...Kendi açısından mutlaka haklı gerekçeleri vardır…  Peki Behçet Alp, bu kadar hızlı manevra yaparak ne elde etmek istiyor? Onu da önümüzdeki günlerde göreceğiz.

Ancak, şunu rahatlıkla söyleyebiliriz.

Siyasette ahde vefa pek bulunan bir şey değil…Makam ve mevki için insanlar her şeyi yapabiliyor…Dostluk, yoldaşlık hepsi bir yere kadar…Ne zaman ki kişisel menfaatler gündeme geliyor, o zaman akan sular duruyor.

Siyasi hedefi olmayan, sadece yerelde Ömer Günel düşmanlığı üzerinden oy devşiren partiler inandırıcı olmaktan uzaklaşıyor..

Ömer Günel düşmanlığını büyütüp, köpürterek bir yerlere gelmeye çalışanların birbirlerine yönelik siyasi nezaketten uzak duruşları adeta düşmanlarını aratıyor.

Siyasi birlikteliklerin seçim önceleri kurulmasının sakıncalarına değinmiş olmanın iç rahatlığı içindeyim.

Ben demiştim demek istemiyorum ama İYİ Parti’deki sadece seçime yönelik ittifakı uzun vadeli görmeyen çok yazım var. Tekrar yayınlamak istemem.

Yazdığımız gibi oldu, sahte birliktelikler kısa sürdü, maskeler bir kez daha düştü…

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

NEFESİNİZ BU KADAR

NEFESİNİZ BU KADAR

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil