Ana Sayfa Gündem, Spor, Yazarlar 5.07.2024 373 Görüntüleme

Aktüel Ada Gazetesi Yazı İşleri Müdürü

#BeFairUEFA

#BeFairUEFA etiketi şu anda twitter (x) dünya gündeminde. Sebebi ise milli oyuncumuza bozkurt işareti yaptığı için verilen 2 maç ceza.

Şahsen hayatımda bozkurt işareti de yapmadım, ırkçı biri de asla olamam. Ancak bozkurt işaretinin ırkçılıkla bir ilgisi olmadığı gayet açık. Bozkurt işareti Türk milletinin binlerce yıllık geleneği ve simgesidir. Bunu ırkçılık ile bağlayıp verilen 2 maç ceza ise tam bir trajikomedi. Uefa, az önce açıkladığı cezalarda İngiliz Jude Bellingham’ın rakip taraftarlara cinsel bölgelerini gösterdiği olayın cezasını savunmasını 5 gün boyunca inceleyip sadece ‘PARA CEZASI’ olarak açıkladı.

Şu durumda bile nasıl bir adaletsizlik yapıldığı görülüyor. Hamasi konuşmaları sevmem ancak Türk Milli takımının turnuvada ilerleyişi UEFA’yı rahatsız etmiş gibi görünüyor. En azından Jude Bellingham’a aynı cezayı verseniz yine bu şekilde düşünmezdim.

Ayrıca Merih’in konuyla ilgili yüzlerce sayfalık itirazı birkaç saatte okuyup karar vermek iki yüzlülüktür. Türkiye’yi kışkırtmaktan başka bir şey değildir. Bu cezanın futbol ile ilgili alakası olduğunu düşünmüyorum. Bizim çocuklara Cumartesi akşamı Hollanda karşısında başarılar ve bol şanslar diliyorum.

Rahatsız olanları rahatsız etmeye devam bizim çocuklar…

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

SALDIM ÇAYIRA MEVLAM KAYIRA !

SALDIM ÇAYIRA MEVLAM KAYIRA !

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil