Ana Sayfa Gündem 16 Temmuz 2024 127 Görüntüleme

İBRAMAKİ SANAT GALERİSİ YENİ BİR SERGİYE EV SAHİPLİĞİ YAPIYOR

Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi, İsmail Akıntürk’ün “Odun İşlenirse” adlı ahşap oyma, sedef işleme ve yağlı boya resim sergisine ev sahipliği yapmaya başladı. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in katılımı ile açılışı yapılan sergi, 19 Temmuz Cuma gününe kadar ziyaret edilebilir.

Elektrik Yüksek Mühendisi İsmail Akıntürk’ün Odun İşlenirse adlı sergisinin açılışına  Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ile birlikte belediye meclis üyeleri ve çok sayıda sanat sever katıldı. Açılışta konuşan Başkan Ömer Günel, bir kentte yol, kaldırım, park gibi hizmetler ne kadar önemli ve değerliyse sanatın da o kadar önemli ve değerli olduğuna dikkat çekerek  “Sanatı erteleyemezsiniz. Çünkü bir kenti ne kadar güzel yaparsanız yapın, her tarafını bronz taşlarla döşeseniz de eğer sanatla, kültürle insanını eğitemiyorsanız yaptıklarınızın hiçbir önemi yoktur” dedi.

İsmail Akıntürk ise eserlerini Kuşadalılarla buluşturmasına aracılık eden Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’e teşekkür ederek “Açılışımıza katıldığınız için hepinize teşekkür ediyor, sergiyi beğenmenizi diliyorum” diye konuştu.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil