Ana Sayfa Gündem, İletişim, Spor 9 Ağustos 2024 286 Görüntüleme

KUŞADASISPOR’UN HEDEFİ PLAY-OFF

Kuşadasıspor yeni yönetimi bu sabah basın mensupları ile kahvaltıda buluştu. Toplantıda Başkan İsmet Türker önceliklerinin altyapı ve Kuşadalı gençlere şans vermek, bunların da en az 4 tanesinin ilk 11de bulunması gerektiğİni ifade etti. Kuşadasıspor’un 6 hoca ile görüşmelerinin sürdüğü belirtilen toplantıda, ayrıca ‘Hocanın yarına kadar belli olmasını bekliyoruz’ ifadeleri kullanıldı.

30-35 milyon bütçe ile kurulacak takımın play-off oynamasını hedeflediklerini belirten Türker : ‘Bu sene grubumuzda güçlü rakipler ile eşleştik. Kuşadalılardan takıma sahip çıkmasını bekliyoruz. Daha önce takım antremanları için Altınordu tesislerini kullanıyorduk. Bu sene antremanlarımızı Özer Türk Stadyumu’nda yapacağız. Böylece de aylık 300 bin Tl civarında kiradan da tasarruf edeceğiz. Tesisleşme konusunda da adımlarımız var. Oyuncularımızın takım disiplini açısından 4-5 yıldız otellerde kalmalarını da istemiyoruz.’ diye konuştu.

MURAT ÇAYDEMİR SESLERİ

Kuşadasıspor, eski golcüsü Murat Çaydemir ile ilgileniyor. Transferde önemli aşama kaydeden siyah-beyazlıların hoca kararı sonrası bu transferi de kamuoyuna açıklaması bekleniyor.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil