Ana Sayfa Yazarlar 14.08.2024 802 Görüntüleme

Aktüel Ada sahibi , Gazeteci , Yazar

KIYMET BİLELİM, DEĞER VERELİM

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel MLS Araştırma Şirketi tarafından yapılan “Cumhuriyet Halk Partili En Başarılı İlçe Belediyeleri ve Belediye Başkanları” anketinde 4’üncü sırada yer aldı.

İlk sıralarda yer alan Ömer Günel’in başarısını belirleyen kriterler alt ve üst yapı çalışmaları, sosyal belediyecilik ve kültür sanat faaliyetleri olarak belirlendi.

Ömer Günel, yüzde 63.5 oranıyla en başarılı 4’üncü ilçe belediye başkanı oldu.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, bence de bu yaz plajlarla birlikte önemli bir sınav verdi.

Mahkeme kararı ile Aydın Büyükşehir Belediyesi’nden alınan halk plajlarını büyük sorumluluk alarak, kurumsal olarak işletmeye başladı.

İlk günler zorlandı ama sonunda belli bir sistem kuruldu…Eksik olan yerler elbette hala var, ama bir düzen kolay kurulmuyor…

Biz ilk günden açık aramak yerine kendisine destek verdik. Halk plajlarının ücretsiz olarak Kuşadası Belediyesi tarafından işletiliyor olması bir başarı hikayesidir.

Başkan Günel’in başarılı olduğu alanlardan biri de yol yapım çalışmaları.

Ben Aydın Kent 2 Sitesi Sabahattin Ali Sokak’ta oturuyorum…30 senedir yağmurda göletlerin oluştuğu yoldan evime gidip, geliyordum.. Site sakinleri her iki üç yılda bir imza topladı ama yaptıramadı.. Sitenin girişindeki yokuş deforme olmuş, araçlarımıza zarar vermekteydi. Sayın Günel 30 yıldır yapılmayan bu yolu geçen yıl yaptı.

30 yıldır yapılmayan hizmeti yaptık haberlerine hep temkinli yaklaşırdım ama kendim de yaşayınca, bu anekdotu paylaşmak istedim.

Elbette ulaşılamayan yerler, yollar da var…Onların da önümüzdeki beş yılda yapılacağını düşünüyorum. Yapıcı muhalefet ile Günel’e faydalı olmak gerek. Küçük görerek, emeğinin değerini vermeyerek bir belediye başkanı değerlendirilmemeli…Ben vermiş olduğu hizmetleri kıymetli buluyorum.

O nedenle Ömer Günel eksiği ve fazlasıyla bizim kıymetlimiz olmaya devam edecektir.

Ben isterim ki, Kuşadası’ndaki kör muhalefet iyi işleri de görsün.

Kavga ettiğimiz şehir bizim şehrimiz.

Aynı havayı soluyoruz, aynı denizi seviyoruz.

Aynı sokak hayvanlarının başını okşuyoruz.

Kıymet bilelim, değer verelim..

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Sağlıklı Toplum Üzerine (2)

Sağlıklı Toplum Üzerine (2)

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil