Ana Sayfa Eğitim, Ekonomi, Gündem 15 Ağustos 2024 98 Görüntüleme

BAŞKAN ÖMER GÜNEL ÇYDD İLE KAHVALTIDA BİR ARAYA GELDİ

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği (ÇYDD) Aydın Şubesi’nin ev sahipliğinde düzenlenen birlik ve dayanışma kahvaltısına katıldı. Öğrencilere burs desteği sağlamak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte konuşan Başkan Ömer Günel, “Atatürk ilke ve devrimlerinin her zaman savunucusu olan ÇYDD, bizim için çok önemli bir sivil toplum örgütüdür” dedi.

Atatürk ilke ve devrimlerini korumak, geliştirmek, çağdaş eğitim yoluyla da çağdaş insan ve topluma ulaşmak amacıyla kurulan ÇYDD’nin Aydın Şubesi tarafından Kuşadası’nda birlik ve dayanışma kahvaltısı düzenlendi. Karaova Mahallesi’ndeki bir restoranda düzenlenen etkinliğe Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, belediye meclis üyeleri, CHP Kuşadası Kadın Kolları yöneticileri, ÇYDD Genel Merkez Yöneticisi Tanzer Boğan, ÇYDD Aydın Şube Başkanı Fatma Tato, ÇYDD Kuşadası Şube Başkanı Münevver Kılıç, ÇYDD Ümitköy Şubesi Çocuk Kulübü Sorumlusu Aysel Özcan ile derneğe üye çok sayıda kişi katıldı. Öğrencilere burs desteği sağlamak amacıyla gerçekleştirilen kahvaltıda, Kuşadası Belediyesi ve ÇYDD’nin iş birliği içerisinde yaşama geçirebileceği projeler ele alındı.

Etkinlikte konuşan ÇYDD Aydın Şubesi Başkanı Fatma Tato, “Derneğimiz 1989 yılından beri Atatürk ilke ve devrimlerine sadık bir şekilde Türkiye’nin evrensel çocuk, kadın ve insan haklarına saygılı bir toplum olması için eğitim faaliyetlerini sürdürüyor. Derneğimiz, özveriyle çalışan birçok gönüllü arkadaşımızdan oluşuyor. Burada kurucumuz Türkan Saylan ve Aysel Çelik’i saygıyla anıyoruz. Daha özgür bir toplum olmak için mücadele etmeyi asla bırakmayacağız. Bizi bugün yalnız bırakmayan Belediye Başkanımız Ömer Günel’e de teşekkür ediyorum” dedi.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel ise, “Atatürk ilke ve devrimlerinin her zaman savunucusu olan ÇYDD bizim için çok önemli bir sivil toplum örgütüdür. Geçen sene Değirmendere Mahallesi’nde Türkan Saylan adıyla çok güzel bir park açtık. Kuşadası Belediyesi olarak yetki ve imkanlarımız dahilinde her zaman sizlerin yanında olacağız” diye konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil