Ana Sayfa Dünya, Eğitim, Gündem 19 Ağustos 2024 45 Görüntüleme

BAŞKAN ÖMER GÜNEL DAVUTLAR VE GÜZELÇAMLI’DAKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Davutlar’da yapılacak olan İkinci Bahar ve Gençlik Merkezi’nin projelerini yerinde inceledi. Milli Park yolu üzerindeki orta refüjlerde gerçekleştirilen peyzaj çalışmasını da kontrol eden Başkan Ömer Günel, Güzelçamlı Mahallesi’nde yenilenerek hizmete açılan yolları denetledi.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel, Davutlar Mahallesi’nde İbrahim Saka Parkı’na yapılacak olan İkinci Bahar ve Gençlik Merkezi için Fen İşleri Müdürlüğü yetkililerinden bilgi alarak projeleri inceledi. Emeklilerin ve Kuşadası’nın geleceği olan gençler için hayata geçirilecek olan merkez içerisinde açık hava sineması, kafeterya, dinlenme alanları, toplantı odası, sağlık odası ve kitap kafe gibi sosyal alanların bulunuyor.Başkan Ömer Günel, İkinci Bahar ve Gençlik Merkezi projelerinin incelenmesinin ardından Güzelçamlı Mahallesi’ndeki kilit parke döşeme işlemlerinin tamamlanıp halkın hizmetine açılan 7084, 7085, 7086 ve 7089. sokaklarını ve Milli Park yolu üzerindeki orta refüjlerde devam eden peyzaj çalışmalarını gezdi. Alan gezisi esnasında hemşehrileri ile sohbet eden Başkan Ömer Günel’e Kuşadalılar hayata geçirdiği hizmetler için teşekkür etti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil