Ana Sayfa Yazarlar 26.04.2023 679 Görüntüleme

Göğüs Hastalıkları Uzman Doktor

İZİN ZAMANI

Değerli okuyucularım ; Bugün paylaşacağım konuyu belirlerken 24-30 Nisan haftasının Dünya Aşı Haftası olması nedeniyle bu konuyu yazmayı düşündüm. Hatta önümüzdeki haftanın konusu bile hazırdı, Dünya Astım Günü. Ancak bu iki konunun ne kadar ilgi çekeceği ile endişelerim oldu. Medya, sosyal medya, WhatsApp gruplarında, kıraathanelerde en önemli gündem seçim.

2022 yılında Fransa’da yapılan cumhurbaşkanlığı seçiminde katılım oranı %34.7. İtalya’da 2022 genel seçiminde oy kullanım oranı %63.9. Bizde 2018 yılında yapılan genel seçimde katılım oranı % 86.24. Muhtemelen 14 Mayısta yapılacak seçimlerde bu oran daha da yükselecek. Bizde sistemden ziyade kişiler önemli. Bizden olması veya olmaması önemli. Kanuni haklarınızı bile kullanırken bir tanıdık bulmanız gereken bir ülkedir burası. Üç kişilik kadro olan bir yere onuncu kişi olarak atanmak için, bankamatik memuru olmak için iktidarda olmanın gerektiği bir ülkedir burası.

Bunun için seçim önemlidir. Bu konuların yanında belirlediğim iki konunun havada kalacağını düşündüğümden yazılarıma 14 Mayıs’a kadar ara veriyorum.

Saygılarımla.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

5 YIL ÖNCEDEN DUYURMUŞUZ

5 YIL ÖNCEDEN DUYURMUŞUZ

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil