Ana Sayfa Gündem 17 Temmuz 2020 240 Görüntüleme

DSP KUŞADASI İLÇE BAŞKANI HASAN BİRİNCİ’NİN TEK YÖN İLE İLGİLİ BAŞVURUSUNA OLUMSUZ YANIT

Tek yön uygulaması ile birlikte; zaman, nakit, can ve mal kaybı gibi çeşitli sorunlar yaşayan Kuşadası halkının sıkıntılarını dile getiren DSP Kuşadası İlçe Başkanı Hasan Birinci’nin Kuşadası Belediyesi’ne yönelik değişiklik talep eden dilekçesine, olumsuz yanıt geldi.

Tek yön uygulaması ile birbirinden koparılan ana yollara bağlantılar yapılmasını isteyen DSP Kuşadası İlçe Başkanı Hasan Birinci, “Daha önce Kaymakamlıktan tarafımıza verilen cevapta, “yol yapım ve onarımlarından yerel yönetimler sorumludur” denilirken, Kuşadası Belediyesi’nin söz konusu dilekçemize cevabında “yolların sorumluluğu UKAME’ye aittir” denilmekte. Sorumluluk kime ait olursa olsun biz sorunlarımıza çözüm üretilmesini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

DSP Kuşadası İlçe Başkanı Hasan Birinci tek yön uygulaması ile ilgili imza kampanyası başlatmış, pandemi dönemi olmasına rağmen 2 bin civarında imza toplanmıştı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil