Ana Sayfa Asayiş, Gündem 2 Eylül 2020 310 Görüntüleme

Hayati Atlı:Zabıta en önemli belediye birimidir

İYİ Parti Kuşadası İlçe Başkanı ve Kuşadası Belediye Meclis Üyesi Hayati Atlı, Zabıta Haftası nedeniyle bir açıklama yaptı. Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanlarının görevlerini büyük bir özveri ve titizlik içerisinde yerine getirdiğini ifade eden Atlı “Vatandaşlarımızın huzuru ve sağlığı için çalışan tüm Zabıta Müdürlüğü çalışanlarımızın Zabıta Haftası’nı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum” dedi.

İYİ Parti Kuşadası İlçe Başkanı ve Kuşadası Belediye Meclis Üyesi Hayati Atlı, Zabıta Teşkilatının kuruluşunun 194’üncü yıl dönümü nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Zabıta Müdürlüğü’nün uygulama ve denetimleri ile vatandaşların huzuru, sağlığı ve kent yaşamının düzeni için çalıştığına dikkat çeken Atlı, mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Zabıta Müdürlüğü, belediyeler ile vatandaşlar arasında köprü görevi gören en önemli birimlerdendir. Zabıta personeli tüm ülkemizde olduğu gibi Kuşadası’nda da görevlerini büyük bir fedakârlık, özveri ve titizlik içerisinde yerine getirmektedir. Kuşadası çarşılarında düzeni sağlamak ve haksız kazancın önüne geçmek için yaşama geçirilen sıfır işgaliyenin başarıyla uygulanmasını sağlayan ve pandemi sürecinde yaptıkları denetimlerle halk sağlığını korumak için canla başla çalışan Kuşadası Belediyesi Zabıta Müdürlüğü çalışanlarına teşekkür ediyorum. Vatandaşlarımızın huzuru ve sağlığı için çalışan tüm Zabıta Müdürlüğü çalışanlarımızın Zabıta Haftası’nı kutluyor, görevlerinde başarılar diliyorum.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil