Ana Sayfa Ekonomi, Gündem, Yaşam 17 Aralık 2020 265 Görüntüleme

ABB ‘den sağlık çalışanlarına ulaşım desteği

Aydın Büyükşehir Belediyesi, büyük bir özveriyle çalışan tüm sağlık çalışanlarının ulaşımını ücretsiz gerçekleştiriyor. Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun Twitter hesabından 22 Mart’ta “Toplum sağlığı ve insan hayatı için büyük bir özveriyle çalışan tüm sağlık çalışanlarımız yarından itibaren sarı civcivlerimizden ücretsiz olarak yararlanabileceklerdir. Bu zorlu süreçte gösterdikleri üstün gayretten dolayı her birine yürekten teşekkür ediyorum” ifadesiyle duyurduğu ücretsiz taşıma o günden bugüne aralıksız sürdürülüyor.

Sadece doktor ve hemşirelere değil sağlık kuruluşlarında tüm personele ücretsiz ulaşım imkânı sağlandığını söyleyen Başkan Çerçioğlu, aynı uygulamanın eczane çalışanları için de devam ettiğinin altını çizdi.

Başkan Çerçioğlu: Pandemi süresince tüm sağlık çalışanlarını ücretsiz taşıyacağız
Özellikle pandemi sürecinde çok yoğun çalışmak zorunda kalan sağlık çalışanlarının haklarının ödenemeyeceğini vurgulayan Başkan Çerçioğlu, “Kendimizin ve sevdiklerimizin sağlığını, hayatını emanet ettiğimiz sağlık çalışanlarımızla gurur duyuyoruz. Onların hayatlarını kolaylaştırmak için her türlü desteği vermeye hazırız. Her kademede çalışan sağlık çalışanlarımız için pandeminin henüz başında ücretsiz hale getirdiğimiz Sarı Civcivler pandemi süresince ücretsiz olacak” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

İKİ TÜRKİYE

İKİ TÜRKİYE

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil