Ana Sayfa Ekonomi, Gündem 29 Ocak 2021 295 Görüntüleme

KESO ve EGEMED işbirliği

Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası (KESO) ile Egemed hastaneleri arasında indirim anlaşması imazalandı.

Anlaşmaya göre Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odasına bağlı üye esnaflara, Egemed’in Kuşadası, Söke ve Didim de ki hastanelerinden doğum ve sünnet hariç tüm yapacak oldukları işlemlerde %25 indirim uygulanacak. Esnafların bu indirimden faydalanabilmeleri için Kuşadası Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından üyelerine ücretsiz olarak verilen KESO kartlarını göstermeleri yeterli olacak.

Konuyla ilgili KESO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Çalım “Odamız üyelerine üç yıldan bu yana ücretsiz olarak verdiğimiz Keso indirim kartları esnaflarımız tarafından ilgi odağı oldu. Birçok esnafımızın işine yarayan işletmelerden özel indirimler alıyoruz. Egemed hastaneleriyle de bu doğrultuda bir protokol imzaladık. Allah hiçbir üyemizin sağlığını bozmasın ancak bu gibi durumlar içinde Egemed ile %25 indirim oranıyla anlaştık. Herkese hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Narkotik Göz Açtırmıyor

Narkotik Göz Açtırmıyor

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil