Ana Sayfa Asayiş, Gündem 27 Nisan 2021 302 Görüntüleme

Kuşadası Emniyeti hırsızlara göz açtırmadı

Kuşadası genelinde farklı tarih ve zamanlarda evden, işyerinden ve otodan hırsızlık olaylarının meydana gelmesi üzerine, Kuşadası İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirligi ekipleri vakit kaybetmeden hırsızlık olaylarının aydınlatmak, şüpheli ve şüphelileri yakalamak amacıyla çalışmalara başladı. Olay yeri ve çevresi ile şüphelilerin muhtemel kaçış güzergahları üzerinde bulunan tüm güvenlik kameraları ve mobese kameraları yaklaşık olarak 300 saatlik bir incelemeye alınarak,olay yerlerinde delillendirme yapmak amacıyla gerekli tüm teknik çalışmalar gerçekleştirilerek, şüpheliler belirlendi.
Belirlenen tüm şüphelilerin yakalanması amacıyla çok yönlü ve titiz bir çalışma sergilenerek, şüphelilerin bulunabilecekleri yerler ile mekan ve sokaklar saptanarak, özel olarak oluşturulan 4 ekip ile, 12 saat süren operasyonlar gerçekleştirildi.
Bu operasyonlar sonucunda;
■U.D. (1 Evden Hırsızlık, 1 İsyerinden Hırsızlık)
■H.B. (1 Evden Hırsızlık)
■M.K. (5 Ayri Evden Hırsızlık)
■U.B.(1 isyerinden Hırsızlık)
■İ.D. (2 ayri Evden Hırsızlık)
■U.Ç(1 Evden Hırsızlık)
■S.B.A.(1 İsyerinden Hırsızlık 1 Evden Hırsızlık)
■Y.A. (1 Otodan Hırsızlık)
■V.K. (2 İsyerinden Hırsızlık)
■M.D. (1 İşyerinden Hırsızlık)
■T.G. (1 Otodan Hırsızlık)
isimli 11 şahıs kıskıvrak yakalanıp ve 18 Hırsızlık olayı aydınlatıdı..
Bu operasyonlar sürerken Dağ Mahallesinde durumundan şüphenilen bir şahıs durdurulmuş, yapılan sorgulamasında Ş.Ö. isimli şahıs olduğu tespit edildi. Şahsın yapılan üst aramasında montunun cebinden 74 gr Kristal tabir edilen Metanfetamin uyusturucu madde ele geçirilerek ve ele geçirilen uyusturucu maddeye el konuldu.
Yakalanan 12 şahıs gözaltına alınarak adli makamlara sevk edilmek üzere gerekli işlemler için Emniyete götürüldü..

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil