Ana Sayfa Gündem, İletişim 27 Nisan 2021 276 Görüntüleme

TEMA’ya özel sektör desteği

Kuşadası Güriş Ltd.Şti. BEKO Bayii 50.000 fidanlık “BEKO Ormanı”na 300 fidan bağışında bulunarak 25 fidanı Kazım Dirik İlkokulu 4B sınıfı Yavru TEMA’larına hediye etti.
TEMA Vakfı Kuşadası Davutlar Mahalle Sorumlusu Sibel Kocaman , “sınıf öğretmenimiz Mujde Girgin Kart ile zoom üzerinden “Enerji Tasarrufu” üzerine “Ne Kadar Yeşilsin?” etkinliğini yaptık.BEKO Bayii’nden Ertan Batı , Çiğdem Güriş, Sami Tıraş, Oğuz Karadeniz’in de katılımı ile temsili olarak Ayşe Sena Koç öğrencimize sertifika ve hediyelerini verdik. Kuşadası Güriş BEKO Bayiileri Personeli ve aileleri de TEMA gönüllümüz olarak “1 milyon gönüllü” hedefimize katkı sağladılar. TEMA gönüllülerine TEMA kartlarını gösterip indirim yapılacak. Teşekkür ederiz “şeklinde konuştu.
Özel sektör temsilcisi Kuşadası Güriş Ltd şti ‘nin desteği büyük beğeni topladı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

BASİL ZAHAROFF

BASİL ZAHAROFF

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil