Ana Sayfa Ekonomi, Gündem 18 Mayıs 2023 360 Görüntüleme

Eğitim-İş yetkili sendika olmayı başardı. Kuşadası Eğitim-İş 19 Mayıs mesajı

Eğitim-İş Kuşadası Temsilciliği yetkili sendika olmayı başardı. 19 Mayıs mesajında bu başarısının altını çizen Eğitim-İş Kuşadası Temsilciliği, şu görüşlere yer verdi.
104 yıl önce bir 19 Mayıs günü, M. Kemal Atatürk ‘ün, Samsun limanına attığı ilk adım, emperyalizme, işgallere, sömürü düzenine karşı, yorulmaksızın gidilecek, uzun soluklu bir mücadeleye atılmış bir adımdı. O gün, enerjisiyle ortama dinamizm katan gençliğe armağan oldu.
Yüce Ata’nın izinden gidip, her alanda emek, hak ve özgürlük mücadelesi veren sendikamız Eğitim-İş de, ilkeli duruşundan taviz vermeden, her geçen gün büyüyüp güçlenerek, ruhu her daim genç, dinamik üyelerinin de desteğiyle, yetkili sendika olmayı başardı.
Gençler ve daima genç kalanlara selam, Atatürk ‘ü Anma, Gençlik ve Spor bayramımız kutlu olsun.
Eğitim-İş Kuşadası İlçe Temsilciliği

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil