Ana Sayfa Eğitim, Ekonomi, Gündem 18 Mayıs 2023 183 Görüntüleme

KUŞADASI BELEDİYESİ ÇALIŞANLARININ SAĞLIĞINI ÖNEMSİYOR

KUŞADASI BELEDİYESİ ÇALIŞANLARININ SAĞLIĞINI HER DAİM ÖNEMSİYOR

Kuşadası Belediyesi ile Özel Uğraş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği arasında indirim protokolü imzalandı. Anlaşmaya göre Kuşadası Belediyesi personeli ile birinci derece yakınlarının Uğraş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde gerçekleştirilecek tüm diş tedavilerinde yüzde 50 indirim uygulanacak.

Kuşadası Belediyesi, sağlık kuruluşları ile yaptığı protokoller ile personelinin sağlık ihtiyaçlarına katkı sunmaya devam ediyor. Türkiye’de oldukça yüksek fiyatlara yapılan ağız ve diş sağlığı tedavileri konusunda da personellerini yalnız bırakmayan Kuşadası Belediyesi, Özel Uğraş Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği ile indirimli diş sağlığı hizmet protokolü imzaladı. Protokol Başkan Yardımcısı Oğuzhan Turan ile Özel Uğraş Ağız ve Diş Polikliniği Yöneticisi Coşkun Uğraş arasında imzalandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

ORGAN BAĞIŞI

ORGAN BAĞIŞI

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil