Ana Sayfa Gündem, İletişim, Medya, Politika, Yaşam 5 Haziran 2024 150 Görüntüleme

BAŞKAN ÖMER GÜNEL”DEN TBB YENİ BAŞKANI İMAMOĞLU ‘NA KUTLAMA MESAJI

Başkan Ömer Günel TBB yeni başkanı Ekrem İmamoğlu’nu tebrik ederek, yeni görevinde ‘başarılar diledi’.

Seçimler için Ankara’da bulunan ve oyunu kullanan Başkan Ömer Günel, Ekrem İmamoğlu’nun yeni TBB başkanı olarak seçilmesinden büyük mutluluk duyduğunu belirterek, “Bugün yapılan seçimde Türkiye Belediyeler Birliği Başkanı seçilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu’nu tebrik ediyor, yeni görevinde başarılar diliyorum. Şeffaf, adil ve katılımcı yerel yönetim anlayışını tüm Türkiye’ye birlikte yayacağız.” dedi.

TBB başkanlığı seçiminde, 31 Mart’ta yüzde 37,7 oy oranıyla birinci parti olan CHP, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu aday gösterdi. Ekrem İmamoğlu’nun başkan seçildiği yarışta 448’i CHP delegesi olan toplam 868 delege oy kullandı.

Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) başkanlığı için Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç ile yarışan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu; 515 oy ile başkan seçildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil