FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Yazarlar 15.06.2023 624 Görüntüleme

Kadın Girişimci

KADIN ALGISI VE DEĞİŞİM

Kadının toplumsal hayatta hızla yükselmesi ve çalışma hayatına katılarak kendi parasını kazanması ülkenin ekonomisini yükselten faktör iken, bazı erkeklerin bu durumdan faydalanarak para harcamaz hale gelmeleri ve tüm masrafları kadının sırtına yüklemeleri tamamen fırsatçılık olarak adlandırılıyor artık. Başka bir açıklaması olamaz.

Dişil enerjiye sahip bir kadın, karşısında güçlü alfa erkek görmek istediğinde onun mağduru oynaması kadının midesini bulandırır ve adamdan hızla uzaklaşır. Bırakın parasını yedirmeyi, ilişkiyi bitirir çünkü ağlayan, sürekli şikayet eden ve hayatta başarılı olamayan loser bir erkek, pasif karakter yapısıyla gücü seven kadına itici gelebilir. Kendi işlerini halledebilen, hayatta kalma konusunda deneyimli, hayattaki zorlukla baş edebilen erkek genel olarak kadınların tercihidir. Bunlar tamamen genetiktir, bir kursla veya eğitimle elde edilebilecek özellikler değildir. Hiçbir kadın hayatında pasif ve beceriksiz erkek istemez.

Güçlü kadın, güçlü aileyi, güçlü aile ise güçlü toplumu meydana getirir. Anne olmak ile kariyer yapmak konusunda karşı karşıya getirilmiş, ekonomi ve aile hayatı arasında açmazlar üretilmiş bir toplumun öznesi olan kadınlar bugün bu sorunların hepsini aşmış “güçlü kadın, güçlü gelecek” sloganı ile yaşıyorken güçsüz, hayatını idame ettiremeyen,bir parça ekmeği bulup getiremeyen, keyfine düşkün ,hayatta hiçbir şey başaramamış asalakları niye beslesin?

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

DEVLETİN BAŞI

DEVLETİN BAŞI

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil