Ana Sayfa Eğitim, Ekonomi, Gündem, Magazin 15 Temmuz 2023 227 Görüntüleme

ARYA A.Ş.’DEN YEPYENİ TESİSLER

ÖZLEM ÇERÇİOĞLU’NDAN BAŞKAN ÖMER GÜNEL’E TAM DESTEK: “DAHA UZUN YILLAR ÖMER BAŞKANIMLA BİRLİKTE HİZMET EDECEĞİZ”

Kuşadası Belediyesi, Aydın Büyükşehir Belediyesi ile iş birliği içerisinde kente yeni bir turistik mekan daha kazandırdı. Bu kapsamda dünyaca ünlü Kuşadalı caz sanatçısı Ahmet Muvaffak Falay’ın adını taşıyan “Maffy Jazz Club” ile Kuşadası’nın en güzel gün batımının izlenebileceği “ Ada Sunset Beach Club” hizmete açıldı.

Kuşadası Belediyesi’ne ait ARYA A.Ş. bünyesinde hizmet verecek olan “Maffy Caz Club” ve “Ada Sunset Beach Club” kapılarını düzenlenen bir kokteyl ile misafirlerine açtı. Türkmen Mahallesi Gazi Beğendi Bulvarı’nda hizmet verecek olan mekanın açılışına katılan Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, 4 yıldır birlikte çalıştığı Ömer Günel ile daha uzun yıllar birlikte çalışmak istediğini belirterek destek oldu.

Çerçioğlu, basın mensuplarına yaptığı açıklamada “ Kuşadası’na kazandırılan bu yeni mekan herkes için çok güzel oldu. Kentin manzarasının da en güzel görüldüğü bu yerde umarım misafirler keyifli vakit geçirirler. Kuşadası Belediye Başkanımız Ömer Günel ile Kuşadası halkına, Aydın halkına tüm gücümüzle hizmet etmeye devam ediyoruz. Başkanımızla birlikte 18 saati aşkın çalışıyoruz. İnşallah daha uzun yıllar boyunca Başkan Ömer Günel ile birlikte hizmet edeceğiz ve hizmet etmekten de onur duyuyoruz. Mart ayından sonra birlikte birçok önemli projeye imza atacağız” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil