FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Eğitim, Ekonomi, Gündem, Medya 21 Ağustos 2023 192 Görüntüleme

KUTO BAŞKANI SERDAR AKDOĞAN SEZONU DEĞERLENDİRDİ

Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, enflasyonist ortamda maliyetlerin iyi hesaplanması gerektiğine işaret ederek, fiyatlarını dengeleyemeyen kimi işletmeler için riskli bir ortamın sözkonusu olabileceğinin altını çizdi.
Yüksek girdiler nedeniyle, maliyet hesaplarının titizlikle yapılması gerektiğini ve bunun olmaması halinde sıkıntı yaşanabileceğini bildiren Akdoğan, Kuşadası’nda yabancı turist sayının arttığını ancak beklenen düzeyde gerçekleşmediğini, yerli turistin ise oluşan bu boşluğu doldurduğunu bildirdi.
Yabancı turist girişin artması ile birlikte, döviz girişinin de artacağını ifade eden Kuşadası Ticaret Odası Başkanı Serdar Akdoğan, turizm sektöründe önümüzdeki süreçlerde daha da canlanma beklediklerinin altını çizdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil