FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Yazarlar 25.08.2023 499 Görüntüleme

Araştırmacı , Yazar

DÜNYANIN EN BÜYÜK AĞASININ GÖZÜ TOPRAKLARIMIZDA!

Bill Gates’in özellikle Trakya bölgesinde toprak aldığı ortaya çıktı. Bill Gates, Edirne ve Kırklareli’nde 22 bin dönüm tarım arazisi satın almış! Trakya 2000 Sitesi’nin haberine göre; Gates, Türkiye’de toplam 56 bin dönüm arazi almış.

Hatırlayacaksınız, Marmaris bölgesine geldiği sırada ne tesadüf ki, yangınlar çıkmıştı. Oralara demir atıp arazi baktığı haberleri basına yansımıştı. Bu adam, dünyanın her yerinde tarım arazisi ve çiftliklere yatırım yapıyor. Gates, dünyanın çeşitli yerlerinde 6 milyon dönüm arazi satın almış. Bunu neden alıyor? . Günlerce bizim Marmaris kıyılarında dolaşıp durdu. Oralardan tarım arazisi bakmış. Hollanda ve Almanya’da da baktığı biliniyor. Kendilerine yetebilecek kadar tarım ürünü üretebilecekleri bir alan elde etmeye çalıştıkları gün gibi ortada.

Bunlar niye toprak alıyorlar? O kadar paraları var. Neden peki? Bir şeylere mi hazırlanıyorlar? Küresel bir krize hazırlık yapıyor olabilirler mi? İstedikleri zaman yapay kıtlık krizi çıkardıklarını biliyoruz. Bu yapay krizleri; isterlerse, kalıcı gerçek bir krize, kıtlığa çevirebilirler. Her şey adamların elinde. Para, Tohum, ilaç, medya… her şey onlarda. Gelecekte gıda ve toprak çok önemli hale gelecek. Çoktan geldi bile. Bu seytanlar muhtemelen, İnsanlığın kapanacağı bir sürece hazırlanıyorlar. Küresel kriz ve kargaşaya hazırlık yapıyorlar.

Gates, ABD nin de en büyük toprak ağası. 1 milyon dekarın üzerinde toprağa sahip! “Gözünü toprak doyursun” sözü bu herif için söylenmiş. Bill Gates denen bu adamı; Koronavirüs salgınının dünya üzerinde etkili olduğu zaman diliminde ortaya çıkan komplo teorileri ile de tanıyoruz. Yahudi asıllı bu Amerikalı milyardere aman dikkat !

Yahudilik millî ve muharref (bozulmuş) bir dindir. Çünkü hak ve evrensel hiçbir dinde şu şekilde emirler olamaz: “Tanrı Yahovanın sana teslim ettiği bütün kavimleri bitireceksin. Gözün onlara acımayacak.” (Tevrat tesniye Bab 7, cümle 16). “Sana kulluk etmeyen millet ve ülke yok olacak ve on memleket tamamen harap olacak.” (Tevrat Işaya bab 60, cümle 12). Bu ve benzeri kan, kin, kıtal ve katliam öğretileri ile yetişen Yahudiler, Dünya bünyesinde bir tümör, bir kanserdir. Tarihte, içinde yaşadıkları cemiyetlerde bu ve benzeri dini emirlerini, fırsat buldukça gerçekleştirdikleri için, hiçbir millet tarafından sevilmemiş, bilakis nefret edilmiştir.

Tarihi iyi okumak ve anlamak zorundayız. İsrail devletinin nasıl kurulduğunu hatırlatmaya gerek var mı?

“Ülkede yabancıların arazi ve emlak edinmesi salt bir mülkiyet sorunu olarak değerlendirilemez. Toprak devletin vazgeçilmesi olanaksız temel unsuru, egemenlik ve bağımsızlığın simgesidir.” Anayasa Mahkemesi Kararı 1985 Ülke ile ulus arasında bağlantı vardır.

Ülke, bu ulusun bireylerine aittir. Belli bölgelerde toprak alacak yabancılar, bu hükümlerden yararlanarak o bölgelerde çoğunluk sağlayıp etkinlik kazanabilirler! Ülkemiz üzerinde tehlikeli ve büyük oyunlar sahneleniyor!Örnek mi? Hatay’da Türk nüfusun aleyhine değişen denge. Demografik yapımızı mutlaka korumak zorundayız.

Biz toprağımıza sahip çıkarsak, her konuda üretimimizi artırırsak, tedbirlerimizi alırsak, aklımızı kullanırsak bunlar o planlarını gerçekleştiremeyecekler. Toplumsal bir farkındalık oluşturmak zorundayız. Her karış toprağımıza sahip çıkmalıyız. Ne diyordu komutan? “Uyuma uyursan ölürsün !

İlyas Erbay

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

İsrail ve İki yüzlü Dünya

İsrail ve İki yüzlü Dünya

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil