FLAŞ HABER:
Ana Sayfa Gündem 20 Ekim 2023 256 Görüntüleme

KUŞADASI CHP İLÇE BAŞKANI MEHMET GÜRBİLEK’TEN SERT TEPKİ

Kadınlar Denizi Mahallesi’nde bulunan yağmur suyu hattından gelen yağmur sularının boşaltılmasını ‘kanalizasyon suyu’ diye lanse eden bazı siyasilere ve medya kanallarına Kuşadası CHP İlçe Örgütü Başkanı Mehmet Gürbilek’ten sert cevap geldi.

Sosyal medya hesabından açıklama yapan Gürbilek:

‘Kuşadası ilçemizde yapılan yatırımları ve hizmetleri çekemeyen bir takım kişiler yine her zamanki senaryo ile halkı kandırma ve algı yaratma peşine düşmüşler. Aydın büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı hizmetler, gerçekleştirdiği yatırımlar bu arkadaşlarda ciddi ruh sağlığı problemleri yaratmış olmalı ki dur durak bilmiyorlar. Sayın Mustafa Gökçe’de bunlardan biri. Kuşadası’na hizmet etmek istiyorum diyor ama yağmur suyu hattı ile kanalizasyon hattını bile ayırt edemeyen bir bilgiyle nasıl hizmet etmeyi düşünüyor kendisine sormak istiyorum.

Bu konu daha öncede gündeme geldi. Her seferinde anlattım, tekrar anlatayım. Kadınlar Denizi Mahallesi’nde Celal Atik sokaktan yukarı Yüksel Yalova caddesi’ne kadar yağmurlarda oluşan taşkınları önlemek için yağmur suyu hatları yapıldı. Oradaki işletmeler ve meskenlerde yağmurlarda sorun oluşuyordu. Aydın Büyükşehir Belediyesi Kadınlar Denizi Mahallesi’nde yaptığı bu altyapı ile bu sorunu ortadan kaldırdı ve yağışlı günlerde yağan yağmurlar bu hatlarda toplanıp denize gidiyor. Ama siz bunu anlamak istemediğinizden her seferinde kanalizasyon diye tutturuyorsunuz. Siyaset diye yaptığınız çirkin algı operasyonları Kuşadasına ve Kuşadası halkına zarar veriyor ama hırslarınız aklınızın önüne geçtiği için bunu bile göremiyorsunuz. Bırakın artık bu algı ve çamur at izi kalsın politikalarını.Birazda memleket meseleleriyle ilgilenin…’ ifadelerinde bulundu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

NAZAR DEĞMESİN

NAZAR DEĞMESİN

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil