Ana Sayfa Yazarlar 28.09.2024 404 Görüntüleme

Aktüel Ada Gazetesi Yazı İşleri Müdürü

BAŞKAN GÜNEL’İN BASIN TOPLANTISI

Perşembe günü hareketli bir gün yaşadık. Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel,  isim ayırmaksızın bütün basın mensuplarını tamamladığı ve tamamlamak üzere olduğu projelerinin tanıtımı ve basın toplantısına davet etti.

Biz Aktüel Ada gazetesi olarak, Başkan Ömer Günel ve ekibinin sunumuyla özellikle çalışması devam Kent Meydanı, Otizm Merkezi ve tamamlanan Fethi Sekin Parkı’nda yapılanlar ile ilgili yayınlarımızı sizlere sunduk. Takdir Kuşadası halkının olacaktır.

Öğle sonrası basın toplantısı vardı. Aydın ve Kuşadası basın mensupları herkes davet edilmişti, hemen herkes de oradaydı. Öncelikle Aydın basın mensuplarından Başkan Günel’e Aydın’ın herhangi bir ilçesinde basına bu tarz bir toplantının uzun süredir verilmediği için teşekkürler duyduk. Başkan Günel kendisine muhalif olan veya olmayan fark etmeksizin oldukça kalabalık bir basının karşısına geçti.

Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel; özgüven ile ‘özel hayatim dahil’ ne isterseniz sorabilirsiniz diyerek basın toplantısını başlattı. Ayrıca beni şaşırtan kendisinin sert sorular karşısında (hatta bazıları soru değil direkt ithamdı) sakinliği ve yapıcılığını hiç bozmayışı oldu.

Kendisini halka yıllardır kindar vs gibi tanıtmaya çalışanlara toplantıda adeta ders verdi. Benim ve bir çok kişinin aldığı izlenimler bu yönde oldu. Toplantıda en ağır sözleri duyduğu kişiye tüm basının önünde ‘bir kaç basın mensubuyla daha gel sana eleştiri getirdiğin konuyla ilgili daha ayrıntılı bilgi verelim’ ama bizim açıklamamızı da yaz ve ‘seni seviyoruz’ dedi.

Size soruyorum kaçımızda bu olgunluk var? Beni herkes sakin ve efendi bilir ama biri bana fetöcü dese ben dahi onun bu dilini kullanamaz bir yerde sinirlenirdim.

Bu toplantıyı Ömer Günel’in 2 döneminin yeni siyasi stratejilerinin habercisi olarak görüyorum…İlk beş yılda muhalifleriyle diyalog kurmaktan kaçınan Ömer Günel, ikinci döneminde her şeyin üstüne üstüne gideceğinin işaretini verdi.

Bendeki izlenim, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel’in 2. başkanlık dönemin daha dobra dobra yaşanacağı yönünde…

Belki de doğrusu budur.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Anlam Arayışı

Anlam Arayışı

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil