Ana Sayfa Asayiş 31 Ağustos 2020 486 Görüntüleme

EMNİYET DUR DURAK BİLMİYOR

29.08.2020 günü saat:04:30 sıralarında Hacıfeyzullah Mahallesinde şüpheli bir şahsın dolaştığı yönümde bilgiler elde edilmesi üzerine Kuşadası ilçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri derhal olay yerine intikal etmiş, hırsızlık şüphelisi olduğu değerlendirilen şahıs yakalaarak gözaltına alınmıştır.
Şahsın yapılan sorgulamasında M.E. isimli şahıs olduğu ve Hırsızlık suçundan kaydı olduğu tespit edilmiştir. Şahsın yapılan üst aramasında
Huawei p30 marka Cep telefonu elde edilmiş, telefonun Camıatik Mahallesinde bir ikametten çalındığı tespit edilmiştir.
Ayrica 22.08.2020 günü Camikebir Mahallesinde bir otoparkta park halinde bulunan bir araçtan laptop ve yine aynı otopark in kulübesinden cep telefonu hırsızlığı olayı ile 16.08.2020 günü Hacıfeyzullah Mahallesinde sokak üzerinde bulunan motosikletin çalınması olayları meydana gelmesi üzerine Kuşadası ilçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından olay yerinde ve güzergahlar üzerinde bulunan tüm güvenlik kameraları ve mobese kameralarının detaylı olarak incelemesi sonucunda hırsızlık olaylarının şüphelisinin olarak M.D. isimli şahıs olduğu tespit edilmiştir. Şahıs Hacifeyzullah Mahallesi ara sokaklarında yakalanarak gözaltına alınmıştır.

Şahıslar Emniyeteki işlemlerinin ardından adlı makamlara sevk edilmiş sorgularının ardından çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmişlerdir.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil